Nūhou

Me ka nui o ka poʻe e hana nei i mua o ka lolouila, noho lōʻihi ka manawa hiki ke hoʻoulu i loko o kou mau lima.ʻAʻole maʻalahi ka nalo ʻana o ka ʻāʻī lima i kona wā i ulu ai, a e ʻoi aku ka nui o kou kino luna.No laila ʻoi aku ka maikaʻi o ka lima lima.ʻIke ʻoe i ka hana a kahi dumbbell e paʻa ana i ka lima pepeke?

156-210130104J0456

ʻO ka lōʻihi o ka biceps
Hana 1:
E noho ma luna o ka ʻaoʻao ʻaoʻao ʻelua o ke kino, kū pololei nā wāwae, paʻa nā lima ʻelua i ka dumbbell ma nā ʻaoʻao ʻelua o ke kino, kū pono nā lima i kekahi i kekahi, hoʻomaha nā poʻohiwi.

Hana 2:
E kūlou i kou mau kuʻekuʻe lima, e hoʻokiʻekiʻe i nā dumbbells i mua o kou mau poʻohiwi, e hoʻohuli i kou mau lima i mua o kou umauma, e hoʻopaʻa i kou mau lima i luna ma kou ʻaoʻao, e paʻa no 3 kekona, a hoʻi i ka hana hoʻokahi kūlana.

156-210130104K9330

Hoʻonui paona (hoʻoikaika lima i luna)
Hana 1:
E hoʻopaʻa i ka dumbbell ma kēlā me kēia lima, e kau i kou mau lima i mua ou, e kū ana nā lima i kekahi i kekahi, e kaʻawale nā ​​wāwae i ka poʻohiwi, e kukuli iki nā kuli i mua ou, i loko o ka ʻōpū.

Hana 2:
E hoʻolōʻihi i kou mau lima ma kēlā me kēia ʻaoʻao a hiki i ke kiʻekiʻe o nā poʻohiwi.E paʻa no 3 kekona, a laila hoʻihoʻi mālie i kou mau lima i kahi kūlana.

1. E kū me kou mau wāwae ākea (e pili ana i 50cm), e paʻa i nā dumbbells ma nā ʻaoʻao o waho o nā ʻūhā ʻelua, e mālama pololei i kou kino a nānā i mua no 20 kekona.

2. E kū me kou mau wāwae i pā ākea (ma kahi o 50cm), e kulou i kou mau kuʻekuʻe, e paʻa i nā dumbbells ma kou mau lima a hoʻokiʻekiʻe iā lākou i ka pae o ka umauma.E mālama pono i kou kino a me kou mau maka i mua ou no 20 kekona.

3, e hohola i kou mau wāwae, e kū me nā kuli e kukuli iki (ma kahi o 50cm), e paʻa i ka dumbbell ma nā lima ʻelua a e hoʻokiʻekiʻe i ke kiʻekiʻe e like me kou umauma, ʻo ka dumbbell ma kahi o 30cm ka mamao mai kou umauma, ʻo ka hana no 20 kekona.

4, kū me kou mau wāwae hāmama (ma kahi o 50cm), e paʻa i nā dumbbells ma kou mau lima, e kukuli i kou mau kuli a kau i kekahi wēlau o nā dumbbells ma ka papahele, me ka mamao ma waena o nā dumbbells ʻelua a me kou mau wāwae ma kahi o 30cm, mau ka neʻe 20 kekona.

5. E kū me kou mau wāwae i pā ākea (e pili ana i 50cm), e paʻa ana i nā dumbbells ma kou mau lima, a laila e hāpai i kou mau lima a ʻaʻa iā lākou ma kou umauma.E mālama pono i kou kino a nānā kou mau maka i mua no 20 kekona.


Ka manawa hoʻouna: Iune-29-2022
E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou